Resmen duyuruldu: Milli Emlak’tan Şanlıurfa’da 7 buçuk milyonluk arsa ve hurda ihalesi!

Şanlıurfa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Milli Emlak ile beraber Şanlıurfa’da arsa ve hurda motosiklet ihalesi yapacak. İşte ihalenin yapılacağı tarih ve yer…

Resmen duyuruldu: Milli Emlak’tan Şanlıurfa’da 7 buçuk milyonluk arsa ve hurda ihalesi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Milli Emlak ile beraber, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde bulunan Gülveren Mahallesi’nde bir adet ticari tesis alanı arsası ve 2 bin 540 adet hurda motosikletin satış ihalesini gerçekleştirecek. 

8 Ekim tarihinde saat 11.00’de yapılacak olan ihalede satışa sunulacak olan 2 bin 33 metrekare büyüklüğündeki arsanın muhammen bedeli 5 milyon 250 bin 465 TL olarak belirlendi.

İhalesi yapılacak olan 2 bin 540 adet hurda motosikletin tahmini satış bedeli ise 2 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacak ve Şanlıurfa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecektir.

 

İHALEYE KATILIM ŞARTLARI

İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgelerle birlikte teminat bedellerini yatırmaları ve ihaleye dair şartnameyi incelemeleri gerekmektedir. Arsa satışında bedelin tamamı peşin ödenirse %20 indirim uygulanacak, taksitli ödeme durumunda ise 4’te 1’i peşin, kalanı 2 yıl içinde eşit taksitlerle ödenebilecek.

Hurda motosikletlerin ihalesine sadece Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği’ne uygun belgeleri olan gerçek ve tüzel kişiler katılabilecek. Motosikletlerin KDV’den muaf olduğu ve peşin ödeme zorunluluğu bulunduğu belirtildi.

İhale yeri ve adresi: Mehmetçik Mahallesi 71. Cadde, Şanlıurfa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, 7062. Sokak No:2, Karaköprü, Şanlıurfa.

İhaleyle ilgili detaylar ve başvuru koşulları milliemlak.gov.tr ve sanliurfa.csb.gov.tr adreslerinden öğrenilebilir.

İhaleyle ilgili yayımlanan resmi ilan için buraya tıklayın.

Resmen duyuruldu: Milli Emlak’tan Şanlıurfa’da 7 buçuk milyonluk arsa ve hurda ihalesi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.